Items: 0 Totalt SEK 0,00

+020 888 557

Leverans till företag över hela världen

worldwide shippingVi är glada över att kunna erbjuda våra kunder frakt över hela världen. Antalet internationella kunder växer för varje år och vi är mycket glada över att de återkommer till oss för att göra fler beställningar.

Anledningen till att vår internationella kundbas växer är att vi erbjuder ett stort utbud av olika produkter och att vi kan leverera dem snabbt. Vi kan oftast skicka produkter och reservdelar inom 48 timmar och vi är även specialiserade på att leverera EOL-produkter. Det är produkter som har slutat tillverkas men fortfarande finns kvar som restvaror i tillverkarens lager.
Eftersom vi samarbetar med distributörer över hela världen kan det hända att vi är de enda som snabbt kan leverera en EOL-produkt till ditt land.
Vi erbjuder även möjligheten att välja ditt eget leveransföretag och helt enkelt få beställningen upphämtad i vårt lager. När du gör din beställning är det bara att välja alternativet "upphämtning" i kassan. Vi kan kontakta ditt leveransföretag och boka upphämtningen i ditt namn eller så kan du ordna det på egen hand – välj vad som passar dig bäst.
Vi kan givetvis även skicka varorna med en av våra leverantörer, t.ex. UPS, DHL eller FedEx. Ibland tillkommer extra fraktkostnader på din beställning beroende på vikt och slutdestination. I dessa fall meddelar vi dig så snart som möjligt.

 

Språk

Vår kundtjänst talar engelska, nederländska, tyska, svenska och OK spanska och franska (ej modersmål). 

Rederibranschen över hela världen

Det kan hända att någon ringer oss från ett fartyg i Antwerpen för att de behöver en ABB-produkt (i dag!) till fartyget som ska lämna hamnen i morgon. I detta fall (som faktiskt hänt i verkligheten) kanske en medarbetare får hoppa in i bilen och hämta upp reservdelen någonstans i södra Tyskland, för att därefter köra upp till Antwerpen med produkten och hinna fram till fartyget innan klockan 22.00 (i tid!). Dessa typer av beställningar har givetvis ett högt pris, men med detta vill vi illustrera hur flexibelt vårt företag är och att vi är väl införstådda med de höga kostnader som uppstår för varje dag ett fartyg tvingas stå still.   

Kunder i Storbritannien

De flesta av våra kunder är baserade i Storbritannien. Vår kundbas i Storbritannien växer för varje år och det är något vi är mycket glada över.  hardware.eu 

Kunder i Kina

Vår kundbas i Kina växer för varje år. Tyvärr har vi inga medarbetare som talar kinesiska, men vi kan hjälpa dig på engelska och vi ger dig gärna referenser från några av våra kunder i Hong Kong och andra områden. www.pc24.cn.com

Kunder i Dubai

Vi får även många beställningar från Dubai. Vi hjälper dig gärna på engelska och vi kan även ge dig referenser från några av våra kunder i regionen.

 

Kunder i USA och Sydamerika

Vi har många återkommande kunder från USA, särskilt inom elektrotekniska delar och reservdelar för fartyg. Vi skickar oftast varorna med UPS, men vi kan även skicka dem med ditt eget leveransföretag.   electrical-components.com

Kunder i Skandinavien

Antalet kunder i Skandinavien växer också. Vi har en egen webbsida för Skandinavien: www.hardware.nu. 

Kunder i Östeuropa

Detta är också en växande kundbas. Vi hjälper dig gärna på engelska eller tyska.  

Embargo

 Vi levererar inte våra produkter till något land som omfattas av ett handelsembargo.

postnl ups dhl fedex zelf afhalen