Items: 0 Totalt SEK 0,00

+020 888 557

Betalningsmetoder

Leveranser inom Sverige kostar 250,00 SEK (exklusive skatt)

Vi kan erbjuda våra kunder en mängd olika betalningsmetoder. Du kan även få beställningen upphämtad i vårt lager av ditt eget leveransföretag. Du kan välja mellan följande betalningsmetoder i kassan: 

 

Banköverföring

bankNär du väljer alternativet banköverföring skickar vi en orderbekräftelse via e-post. Den innehåller anvisningar för hur du för över pengarna från din bank till vårt bankkonto.

PayPal

paypalPayPal är ett globalt e-handelsföretag som gör det möjligt att betala och överföra pengar via internet. PayPal gör det snabbare, säkrare och enklare att betala online. Vi lägger till 1 % på beloppet för PayPal-betalningar. Denna 1 % läggs till på fakturan för att täcka delar av de extra kostnader vi måste betala till PayPal.

Kreditkort (VISA eller MasterCard)

credit cardKreditkort. Vi lägger till 1 % på beloppet för VISA- och MasterCard-betalningar. Denna 1 % läggs till på fakturan för att täcka delar av de extra kostnader vi måste betala till kreditkortsföretagen.

 

Beställning mot faktura - betalning inom 30 dagar efter leverans

 

op rekening voor bedrijven Du kan göra din beställning och sedan betala efter att varorna levererats. Betalningstiden är 30 dagar och i vissa undantagsfall 60 dagar. Det kan hända att vi ber företag ange sitt organisationsnummer första gången de beställer från oss.

Du kan beställa på flera olika sätt: direkt på vår webbsida www.hardware.eu eller via mejl till kontakt@hardware.nu

 

 

Hämta din beställning i vårt lager  


zelf afhalenDu kan betala när du hämtar upp varorna i vårt lager. Välj alternativet "upphämtning" i kassan. I vissa fall kan du behöva betala 10 % av priset i förskott för att reservera produkten och du betalar då resterande belopp vid upphämtningen. Du kan även få beställningen upphämtad i vårt lager av ditt eget leveransföretag. I dessa fall betalar du hela beloppet i förskott.